Ann-Sofie Lod Stolpe

 

Ann-Sofie Lod Stolpe

 

 

 

 

 

 

 

Certifierad via L.I.F.E 
Ledamot i SMF
Medial rådgivning, tarot, utbildningar,
Hathor och Reikihealing
Utbildad sorgbearbetningshandledare/terapeut via Svenska Institutet för Sorgbearbetning

Jag är ägare till Hathors , och arbetar som professionellt spirituellt medium.
Mitt företag är beläget i Norra Skåne, Knislinge.
Där driver jag bl.a.. cirkelverksamhet, hjälper dig genom sorgen, ger dig healing (även distans), pratar med andevärlden, lägger stjärnor och ser in i framtiden, renar din bostad ifrån envisa energier och mycket andra saker som handlar om den mediala världen.
Jag är certifierad inom alla områden, och utbildar även själv inom dessa. 
Vi har cirkelverksamhet tre kvällar i veckan.
I cirkeln får man b.la lära sig meditera och arbeta med sin självkänsla, genom att lära sig lita på sin intuition, men vi lär oss också mycket annat.    Vidare utbildar jag:
-Inom Mediumskap
-Till Healingterapeut
-Till Tarotolog                    


Som ni kanske förstår så är jag väldigt intresserad av Egyptologi. Gudinnan Hathor ligger mig varmt om hjärtat och jag heter också Hathor själv i förnamn. Jag ser på all historia med stort intresse, men Egyptens historia betyder verkligen något speciellt för mig!

loggantransporg