Om mig
Vill du veta när det händer något nytt?

Ann-Sofia Stolpe

Certifierad via L.I.F.E ,
Ledamot i SMF
Medial rådgivning, tarot, utbildningar,
Spectra och Reikihealing
Utbildadsorgbearbetningshandledare/terapeut via Svenska Institutet för sorgebearbetning

Jag är ägare till Hathors Mediala Linje, men arbetar även professionellt på mitt företag Hathors, som är beläget i Norra Skåne, Broby.
Där driver jag b.l.a. cirkelverksamhet, hjälper dig genom sorgen (cert sorg arbetsterapeut),  ger dig healing (även distans), pratar med andevärlden och lägger stjärnor. I cirkeln får man t.ex. sig meditera och lyfta sin självkänsla, genom att lära sig lita på sin intuition men också mycket annat.

Vidare utbildar jag:
-Inom Mediumskap
-Till Healingterapeut
-Till Tarotolog                    


Som ni kanske förstår så är jag väldigt intresserad av Egyptologi. Gudinnan Hathor ligger mig varmt om hjärtat och jag heter också Hathor själv i förnamn. Jag ser på all historia med stort intresse, men Egyptens historia betyder verkligen något speciellt för mig!

loggantransporg