Om mig

 

Ann-Sofie Stolpe

Certifierad via L.I.F.E ,
Ledamot i SMF
Medial rådgivning, tarot, utbildningar,
Spectra och Reikihealing
Utbildad sorgbearbetningshandledare/terapeut via Svenska Institutet för sorgebearbetning

Jag är ägare till Hathors , och arbetar som professionellt spirituellt medium.
Mitt företag är beläget i Norra Skåne, Broby.
Där driver jag b.l.a. cirkelverksamhet, hjälper dig genom sorgen (cert sorg arbetsterapeut),  ger dig healing (även distans), pratar med andevärlden, lägger stjärnor och ser in i framtiden, renar din bostad ifrån envisa energier och mycket andra saker som handlar om den mediala världen.
Jag är certifierad inom alla områden, och utbildar även själv inom dessa. 
Vi har cirkelverksamhet två kvällar i veckan.
I cirkeln får man b.la lära sig meditera och arbeta med sin självkänsla, genom att lära sig lita på sin intuition, men vi lär oss också mycket annat.

Vidare utbildar jag:
-Inom Mediumskap
-Till Healingterapeut
-Till Tarotolog                    


Som ni kanske förstår så är jag väldigt intresserad av Egyptologi. Gudinnan Hathor ligger mig varmt om hjärtat och jag heter också Hathor själv i förnamn. Jag ser på all historia med stort intresse, men Egyptens historia betyder verkligen något speciellt för mig!

loggantransporg